Bruidsfotografie – onze werkwijze

Jullie gaan trouwen en willen een blijvende herinnering aan deze dag. Studio305 legt de belangrijke momenten tijdens deze dag graag voor jullie vast. De spontane momenten, de emoties. Wij hebben een ontspannen manier van fotograferen, niet te veel poseren, we leggen jullie graag vast zoals jullie zijn!

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk, daarom willen we jullie ruim voor de grote dag ontmoeten. We maken dan op een ontspannen manier kennis, bespreken jullie wensen en smaak en bekijken welke mogelijkheden hier het beste op aansluiten. Aan de hand van dit kennismakingsgesprek bepalen we ook wat de kosten voor de trouwfotografie zijn. Kort na dit gesprek ontvangen jullie een definitieve offerte. Een aantal weken voor de bruiloft hebben we nogmaals contact. Zijn er nog veranderingen? Is alles duidelijk? Klopt de planning? Welke momenten zijn voor jullie echt belangrijk?

Studio305 werkt met twee fotografen. Terwijl de ene fotograaf de belangrijke momenten voor het bruidspaar volgt, legt de andere fotograaf de sfeer en spontane gebeurtenissen vast. Dit zorgt voor een compleet beeld en levert vaak onverwachte foto’s op.

Boeken: kennis met ons maken? Neem contact met ons op voor een afspraak
Investering: neem een kijkje in ons prijzenoverzicht of neem contact op voor een offerte op maat
Album: willen jullie een mooi trouwalbum. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden
Portfolio: hieronder zie je een impressie van de bruidsparen die jullie voor gingen

Portfolio vormgeving

Benieuwd naar het portfolio van Studio305? Bekijk dan ons uitgebreide vormgevingsportfolio.