Basiscursus Fotografie – 1 dag

Categorie:

Beschrijving

Basiscursus fotografie

wo 29 mei 2019 — 09.30 – 16.30 uur

za 8 juni 2019 — 09.30 – 16.30 uur

wo 12 juni 2019 — 09.30 – 16.30 uur

ma 1 juli 2019 — 09.30 – 16.30 uur

E-mail me bij nieuwe data

Basiscursus fotografie – 1 dag

Altijd gedacht dat je met een dure camera ook meteen goede foto’s kunt maken? En toch nog niet (helemaal) tevreden over/met het resultaat van de foto’s. Onze basiscursus fotografie is daarvoor de perfecte cursus. We hebben deze cursus speciaal gemaakt voor iedereen die meer wil weten over zijn of haar camera en de basisprincipes van fotografie.

In deze cursus wisselen theorie en praktijk elkaar af en pas je alle theorie direct toe in de praktijk. Je krijgt dus direct feedback op je gemaakte foto(‘s). Na deze cursus kun je de camera handmatig instellen en weet je in verschillende situaties welke instellingen je nodig hebt. Door de groepen klein te houden is er voldoende persoonlijke aandacht. De cursus wordt gegeven door een of twee professionele fotografen met ruime praktijkervaring.

Waarom deze cursus?

Slechts € 109,- incl. BTW

Kleine groepen

Ervaren fotografiedocent

Veel persoonlijke aandacht

Certificaat van deelname

Inclusief koffie en thee

Inclusief reader met alle informatie

Studioruimte aanwezig

Aansluitende vervolgcursussen

Inclusief lunch

3 maanden follow-up (3 maanden incl. feedback)

ochtend

programma

We starten in de ochtend met een uitleg over het scherpstellen en de verschillende scherpstelmethodes. Na een korte oefening hierin is het tijd voor de belichtingsdriehoek (sluitertijd – diafragma – ISO). In begrijpelijke taal leggen we uit wat dit is, hoe je dit kunt instellen op je camera en welke instellingen je nodig hebt in de meest uiteenlopende situaties. Ook deze theorie sluiten we af met een leuke opdracht.

middag

programma

Na de lunch gaan we aan de slag met compositie en standpunt waarbij we ook ingaan op de verschillende mogelijkheden met betrekking tot scherpte-diepte in je foto’s.

Vervolgens ga je naar buiten voor een grotere opdracht die we aan het eind van de middag bespreken.

na afloop

vervolg

Na afloop van de cursus blijven we je nog 3 maanden motiveren en stimuleren. Verdeeld over deze periode ontvang je 3 foto-opdrachten per e-mail. Door deze opdrachten uit te voeren, blijf je bezig met fotografie en blijft de opgedane kennis beter in je geheugen hangen. Natuurlijk krijg je van ons feedback als je de resultaten van de opdrachten terugstuurt.

DOE MEE

Meld je aan voor de cursus!

Ben je enthousiast geworden en wil je meer te weten komen over je camera en de basisprincipes van fotografie? Of wil je deze cursus graag cadeau geven?

Meld je dan aan!

Beoordelen