Fotografie

Studio305 verzorgt een breed scala aan fotografie. Van portretfotografie en bruidsreportages tot zakelijke fotografie en concertreportages.

l

Grafisch ontwerp

Studio305 ontwerpt logo’s, huisstijlen, jaarverslagen, magazines, brochures, campagnes, eigenlijk alles wat u nodig heeft op het gebied van grafisch ontwerp

Webdeveloping

Studio305 denkt met u mee en helpt u bij het ontwikkelen van uw website, van ontwerp tot aan technische realisatie, volledig responsive

Over Studio305

 

Het uitgangspunt van al ons werk is creativiteit. Dit uit zich in het eindresultaat, en zeker ook in het proces daar naartoe. Of het nu gaat om een complete campagne, een bruidsreportage, een logo of bijvoorbeeld een website, we kiezen altijd een originele invalshoek die past bij de wensen van de opdrachtgever.

Een selectie van ons werk is te vinden in de verschillende portfolio’s. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken en onze mogelijkheden te bekijken!

Studio305

Studio305

Studio305 is een veelzijdig en creatief bedrijf, gespecialiseerd in grafisch ontwerp, webdeveloping en fotografie. Daarnaast zijn we thuis in zowel online als offline marketing en communicatie.

Arie de Korte

Arie de Korte

Arie heeft vanuit professioneel oogpunt een brede mensenkennis en een zakelijk inzicht. Daarnaast is hij een ervaren fotograaf en creatieve vormgever.

Elske de Korver

Elske de Korver

Naast fotograaf en vormgever is Elske het technisch brein binnen Studio305. Ook is ze een ervaren communicatieprofessional.